Over mij

Ik heet u van harte welkom op de website van Fysio Frerejean.

Mijn naam is Pascalle Frerejean en ik heb het stokje overgenomen van Paulien Hesseling-Smit, die op dit adres vanaf 1999 met veel plezier en enthousiasme de bekkenfysiotherapie heeft vertegenwoordigd. Toen ze haar praktijk ter overname aanbood omdat ze van haar welverdiende pensioen wilde gaan genieten, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Aan mij de taak haar werkzaamheden en praktijk op goede wijze voort te zetten.

Ik ben geregistreerd bekkenfysiotherapeut sinds 2011, een specialisatie waar ik nog geen dag spijt van heb gehad. Naast zwangerschaps-gerelateerde bekken- en rugklachten, zie ik cliënten met klachten van gynaecologische, urologische, MDL/proctologische en seksuologische aard. Maar ook gecompliceerde rug-, buik- en bekkenklachten buiten zwangerschap vallen onder mijn expertise.

Daarnaast ben ik sinds begin 2019 oedeemtherapeut en pas ik dry needling toe in het bekkengebied, als aanvulling op de bekkenfysiotherapie. Voor een goede omschrijving van de specialisaties, zie de website.

Mijn missie is op zeer laagdrempelige wijze de ingewikkelde en vaak gevoelige materie omtrent het bekkenstelsel te verduidelijken, inzicht te geven in gedrag en klachten en handvatten te bieden, waarna het de bedoeling is dat u in staat bent deze zelfstandig onder controle te houden met de juiste tips & trucs.

U kunt bij mij terecht voor een behandeling waarbij u en uw klacht centraal staan, waar de tijd genomen wordt en een luisterend oor geboden. Ik richt mij op het verbeteren van het evenwicht tussen uw belasting en belastbaarheid, stimuleer de voorwaarden voor natuurlijk herstel en heb oog voor preventie.

Ik streef kwaliteit, vakbekwaamheid en efficiëntie na, zonder u als klant uit het oog te verliezen. In de steeds meer marktgerichte sector vind ik het juist belangrijk de persoonlijke benadering te behouden en het verschil te maken.

Een open sfeer, waar beide partijen zich prettig bij voelen, met een vrije interactieve communicatie zonder schaamte, onzekerheid of terughoudendheid, is wat ik nastreef.

Ik werk solo, maar zal u naar andere collega’s doorverwijzen als ik denk dat u daar beter af bent. Ik streef ernaar de lijntjes kort te houden met collega’s, verwijzers, specialisten en andere zorgverleners, om u de beste en meest volledige zorg te bieden.

Zoals alle zorgverleners school ik mij regelmatig bij door middel van cursussen en congressen om mijn kennis op peil te houden.

Daarnaast ben ik aangesloten bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie (NVFB) en ben ik ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Ik hoop u snel te ontmoeten, graag tot ziens!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close